Броени дни остават до празника на  любовта и докато някои

...
Броени дни остават до празника на  любовта и докато някои
Коментари Харесай

Бибиди бобиди бу не работи

Броени дни остават до празника на  любовта и до момента в който някои от нас ще спрат времето, с цел да отпразнуват 14-ти февруари със своите обичани, други ще са подготвени на всичко, с цел да привлекат вниманието на Купидон. Затова прибягват към крайни ограничения в вярата си да срещнат любовта. То не са еликсири, то не са заклинания, свещи, молебствия... Ех, до такава степен ли стигнахме, девойки!?

Дали в действителност с карта " Влюбените " (таро), копринен конец, бяла сатенена торбичка и алена панделка, които увиваме, молейки им се, ще притеглим мъжа на фантазиите си? Или с късче кварц и свещ, върху която изписваме името на избраника си?! Надали.

Е, в името на любовната игра опитахме друго. Любовен обред, с цел да спечелим сърцето на стремежи мъж. За задачата не ни трябваше тиква, а една ябълка, свещ, алена панделка, бяла и червена роза. Твърди се, че би трябвало да запалителен свещта, поставяйки я на чиста основа (без непотребни предмети), да разрежем ябълката на две половини и да сложим до тях розите във вода. А най-после да се помолим, вглеждайки се в пламъка на свещта. Какво се случи ли? Откровено казано – очите ни заболяха и си хапнахме ябълката с обич.

Toва обръщение до всички девойки, които са на строга диета с незадоволително любовни субстанции - спрете търсенето! Няма магическа пръчица или проклинание, които да привлекат огромната Любов. Тя е вътре в нас.  

 
Да си поиграем на влюбени. За малко.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР